Címzetes egyetemi docensi kitüntetést vehettem át a SZIE Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karán, Gödöllőn.

Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar Kari Tanácsa a Genetikai, Mikrobiológiai- és Biotechnológiai Intézet javaslatára „Címzetes egyetemi docens” címet adományozott Dr. Kutasi Józsefnek.

Az elismerő címhez járó oklevél átadására a diplomaátadó ünnepélyen, 2019. június 13-án került sor az Egyetem Aulájában.

A kitüntetéshez a Kar vezetése és  Dr. Heltai Miklós  mb. dékán  szívből gratulált, további munkámhoz sok sikert és jó egészséget kívánt. Szakmai tudásommal a jövőben is segíteni fogom a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar és a Biotechnológiai Intézet oktatási munkáját.

Ha tetszett, oszd meg és likeold

A BEJEGYZÉS META ADATAI

CIKK CÍME: Címzetes egyetemi docensi kitüntetést vehettem át a SZIE Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karán, Gödöllőn.
SZERZŐ: WPhonlap
KÖZZÉTÉVE: 2019.júl.03
CÍMKÉK:
COMMENT FEED: RSS 2.0
A CIKK PERMALINKJE: Címzetes egyetemi docensi kitüntetést vehettem át a SZIE Mezőgazdaság- és Környezettudományi Karán, Gödöllőn.
KÖVETKEZŐ CIKK: Szabadalmak

Creative Commons Licenc
Ezen Mű szerzője Dr. Kutasi József PhD, okleveles mikrobiológus, biotechnológus, és a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok igényléséért forduljon a szerzőhöz, itt: https://biokutasi.hu/kapcsolat/