Magyar Termék Nagydíj védjegyet kapott a BioFil termékcsalád

Magyarország a talajoltás szempontjából egy különleges hely, van legalább 10 féle talajoltó termék, amiből öt komoly piaci szereplő. Ennek az az oka szerintem, hogy a fermentációs szakma igen erős minálunk, ennek meg az az oka, hogy a gyógyszeriparban ez a kutatási irány bivalyerős lett az elmúlt 50 évben, persze csak minálunk, igaz a rendszerváltás óta ez már nem igaz, de mindenesetre nálunk a talajoltó fejlesztések és termékek a reneszánszukat élik és sokkal jobban el vannak terjedve, mint máshol a világban! Nagyon örültem, amikor állami elismerésben részesült egy olyan talajoltó termék, amin az elmúlt 6 évben nagyon sokat dolgoztam, dolgoztunk.

Az Agrár Média Iroda is jelen volt a díjátadón, és egy remek összefoglalót állított össze, amiben egy rövid interjút készítettek velem, és kutatótársaimmal is. (a velem készült rész a videó ~2. percétől kezdődik)

Ha tetszett, oszd meg és likeold

A BEJEGYZÉS META ADATAI

CIKK CÍME: Magyar Termék Nagydíj védjegyet kapott a BioFil termékcsalád
SZERZŐ: Dr. Kutasi József PhD, okleveles mikrobiológus, biotechnológus
KÖZZÉTÉVE: 2015.nov.09
CÍMKÉK: >
COMMENT FEED: RSS 2.0
A CIKK PERMALINKJE: Magyar Termék Nagydíj védjegyet kapott a BioFil termékcsalád
KÖVETKEZŐ CIKK: Szabadalmak

Creative Commons Licenc
Ezen Mű szerzője Dr. Kutasi József PhD, okleveles mikrobiológus, biotechnológus, és a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható. Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok igényléséért forduljon a szerzőhöz, itt: https://biokutasi.hu/kapcsolat/